AGILITYKURSSIT

SportAgilityn kurssit järjestetään Liedossa ATT-areenalla viikonloppuisin, Paimion Sporttikoirakeskuksessa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin, hallit ovat puolilämpimiä/lämpimiä (+12-16).
Halleissa on keinonurmipohja.


ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖPOSTILLA:
sonja.paavola@sportagility.fi    


RATAVALMENNUS
ATT-areena, Royal Canin-areena ja Salon koirahalli 

Ratavalmennuksen rataprofiileilla haetaan hallinnan ja vauhdin tasapainoa. Mukana radoissa kovaa vauhtia, sekä pikkutarkkaa ohjaustyöskentelyä! Suullisia käskyjä ja niiden käyttöä harjoitellaan kurssilla ja sovelletaan niiden käyttöä ratatyöskentelyyn. Kurssin aikana on myös tavoitteena tarvittaessa kehittää koirakon yleistä yhteistyötä radalla oli haasteena sitten vireongelmat tai koiran epätasapainossa oleva este- ja ohjaajahakuisuus. Ratojen teema vaihtelee joka treeni kerralla ja joka kerrasta koirakolle treeniläksyjä omatoimitreeneihin! Kurssi soveltuu kisavalmiista aina 3-luokan konkareille, sillä rataprofiilista löytyy sopivia haasteita kaikentasoisille.


RataValmennus-kurssin osallistujat jaetaan tunnin ryhmiin ja yhdessä tunnissa on vain kolme koirakkoa, joten aikaa on runsaasti.

PERUSTAIDOT
ATT-areena, Royal Canin-areena ja Salon koirahalli

Tällä kurssilla keskitytään rakentamaan koiralle hyvää este- ja ohjaajafokuksen tasapainoa! Kurssilla suoritetaan erilaisia lyhyitä ja helpohkoja hyppy-putki ratoja, joiden kautta on helppo vahvistaa koiran estehakuisuutta suhteessa ohjaukseen. Rataprofiilit tukevat agilityn perusohjauksien oppimista, jotka ovat tärkeitä kaikille agilitykoirakoille. Kurssin edellytyksenä on, että koira osaa jonkin verran jo hakea hyppyjä ja putkia. Kurssin alaikäraja on 7kk.

PerusTaidot-kurssin osallistujat jaetaan tunnin ryhmiin ja yhdessä tunnissa on vain kolme koirakkoa, joten aikaa on runsaasti. 

AGILITYESKARI

Royal Canin-areena

Eskarissa harjoitellaan häiriöstä luopumista, palkkautumista, ohjauksia ilman esteitä, tutustutaan putkeen, matalaan hyppyesteeseen ja luodaan pohjia tulevaan agilityharrastukseen. Ensisijaisesti kurssilla opetellaan tuntemaan jokainen koira yksilöllisesti ja ottamaan huomioon jokaisen yksilölliset tarpeet koulutuksessa. 

Harjoitukset suoritetaan yksi koira kerrallaan, jotta kaikilla on mahdollisuus keskittyä omaan harjoitteeseen!

Kurssi sisältää viisi käytännön treeniä ja luennon. Koirat jaetaan tunnin ryhmiin, jossa kussakin neljä koiraa. 

Kurssin alaikäraja 16 viikkoa käytännön harjoitteiden alkaessa.